Alexander Jeremejeff: ”Bra tempo för att vara en vänskapssmatch”

Publicerad 04 augusti 2016 i Nyheter

Alexander Jeremejeff gjorde sin första start för Malmö FF i vänskapsmatchen mot VfL Wolfsburg och även om det blev förlust med 1-0 var anfallaren nöjd med att få speltid med sina nya lagkamrater.

– Det var en rolig match att spela och det var framför allt skönt att få lite minuter i benen, säger Alexander Jeremejeff efter matchen mot Wolfsburg.

MFF stod upp bra mot Bundesliga-laget tyckte Jeremejeff och speltid för truppen mot högkvalitativt motstånd var en bra uppladdning inför helgens allsvenska match mot AIK.

– Det var bra spelare som man mötte men det visste vi sedan innan. För att vara en träningsmatch så var det bra tempo. För min del idag handlade det mest om att skapa kemi med de nya lagkamraterna och komma in i sättet att spela. 

Vad säger du om din egen insats?
– Den var väl ok, jag kom inte till så många målchanser men jag fick iväg något skott i andra halvlek. Jag tycker att jag börjar komma in i laget och i spelet och även om man har tränat med killarna ett tag nu så är det på matcher man kommer in i det bäst så det var skönt att få spela idag.

Nu ligger allt fokus på söndagens match mot AIK.

– Vi går för vinst, som alltid. Vi kommer förbereda oss imorgon och på lördag och det enda som gäller är att gå ut och vinna den matchen.

huvudpartners

officiella partners