Alex Nilsson: Jag är ledsen för det som hände.

Publicerad 09 november 2010

MFFs Alex Nilsson kommenterar Taxi-incidenten.

– Jag och min flickvän skulle åka hem och satte oss i en Taxi. Där blev det en diskussion om priset och vi började tjafsa. Jag sa nåt dumt och han började knuffa ut mig ur bilen. Jag tyckte att han skulle lugna ner sig och gick ut. Då sprang han ut från sin sida och kom runt bilen och började knuffa mig och då blev jag arg och försvarade mig, säger Alex Nilsson

Eftersom incidenten skedde direkt utanför restaurangen kunde några ordningsvakter tillkallas som också avbröt bråket. Polis tillkallades och det gjordes en anmälan.

– Jag är jättledsen för det som hände. Det var inte alls så jag hade tänkt mig att festkvällen skulle sluta. Självklart ber jag honom om ursäkt, jag vill inte ha några ovänner och det hela känns både dumt och onödigt, avslutar Alex Nilsson.

MFFs tränare Roland Nilsson säger såhär om händelsen.

– Riktigt tråkigt att höra. Det är mycket viktigt att spelarna tänker sig för och undviker i att hamna i sånt här. Här får Alex lära sig en läxa. Det är klart att man inte vill att SM-guldet ska förknippas med annat än glädje, menar Roland Nilsson.