Aktuella datum för seriestart 2020

Publicerad 30 april 2020 i Dam,Herr,Nyheter

Här har vi samlat de aktuella datum som gäller för spelstart för våra A-lag och äldre ungdomslag.

Dam

Måndagen den 25 maj beslutade styrelsen för Skånes Fotbollförbund att seriestarten för damernas division 3 och 4 skjuts fram till den 1 augusti. Seriespelet kommer att genomföras som enkelserier.

Årets DM avbryts och ställs in. Till hösten kommer Skånes Fotbollförbund informera gällande tilldelningen av platser till Svenska Cupen 2021.

Herr

Fredagen den 29 maj tog Svenska Fotbollförbundet, Svensk Elitfotboll och Riksidrottsförbundet beslutet att starta upp Allsvenskan den 14 juni.

Samtidigt beslutade Folkhälsomyndigheten att förbudet mot offentliga tillställningar med mer än 50 personer förlängs, vilket innebär att Allsvenskan kommer att spelas utan publik tills vidare.

Planen var tidigare att kvartsfinalen mellan Malmö FF och AIK skulle spelas den 1 juni och semifinaler och final i juli, med 5/9 juni som alternativ. Dessa datum gäller inte längre.

Äldre ungdomslag

För Malmö FF:s P16, P17 och P19 kommer tävlingssäsongen 2020 att genomföras som enkelserier. Samtliga tre åldersklasser har planerad seriestart den 14 juni.

Ligacupen för P17 och P19 är uppskjuten tills vidare.

huvudpartners

officiella partners