Åk tåg med MFF Support till bortapremiären!

Publicerad 05 februari 2010

MFF Supportr arrangerar tågresa till bortapremiären mot GAIS. Redan på tisdag under träningsmatchen mot GAIS på Malmö IP släpps biljetterna.

Så här skriver man på sin hemsida:

”Vi åker alltså tåg tillsammans, hela MFF-familjen, måndagen den 15 mars för att se di himmelsblå besegra GAIS. Följ med!

Skånetrafiken erbjuder oss följande: de hakar på ett extra tågset (tre tågvagnar) sist på det ordinarie tåget. Det blir våra egna vagnar så det är bara MFF-fans som kan åka i detta tågset. Vi kommer att ha våra egna biljettkontrollanter som checkar läget. Man kommer alltså inte att kunna åka med om man inte har a) giltigt resebevis och b) giltigt medlemskort i MFF Support.

Vi har 223 platser. När de är slut kommer det inte att tillkomma fler. Vi startar försäljningen nu på tisdag på Malmö IP, när Malmö FF möter GAIS. Precis vid ingången kommer gentlemännen Dennis Månsson och Tony Ernst att stå vid ett litet bord och sälja biljetter. Eventuellt överblivna biljetter säljs från och med onsdag i MFF-shopen, men för att verkligen försäkra sig om en plats så måste man nog handla på tisdagens match.

Priset är 250:- per person. Cash in hand. Givetvis krävs det medlemskap i MFF Support. Har du inte det? Då löser du det på plats. Kostar 150:- för vuxna och 100:- för ungdomar till och med 18 år.

Avgång Malmö Central: 14:08
Avgång Göteborg Centralstation: 22:42

Kom ihåg att vara på plats i god tid. Tåget väntar inte på någon eftersom det är ett ordinarie tåg med ordinarie avgångar. Ja, det går bra att hoppa på och av i Lund. Vi kollar resebevis och medlemskort även där.

Viktigt: man kommer alltså inte att kunna lämna kvar saker på tåget mellan de bägge resorna eftersom det här är ett ordinarie tåg som rullar vidare. Dessutom är det så att det ordinarie tåget stannar på vägen hem i Halmstad, därefter sker en viss omkoppling innan de himmelsblå vargarna glider hemåt mot Malmö. Det går bra att ta med mat och dryck för egen räkning, men vi förutsätter att alla uppför sig som sunda medlemmar av MFF-familjen. Kom ihåg att det här är ett stort ekonomiskt åtagande av MFF Support!

Säljer vi slut den här tågresan så kan det bli så att vi också anordnar ordinarie bussresor, det återkommer vi i sådant fall med längre fram.”