Åge Hareide besökte Nätverkets inspirationsdag

Publicerad 27 september 2018 i Nyheter

Nätverket höll sin årliga inspirationsdag under torsdagen och dagen lockade över 160 representanter från MFF:s samarbetspartners.

Varje år samlas representanter från MFF:s Nätverksföretag och Klubbstolspartners i Restaurang 1910 på Stadion för att träffas, knyta nya kontakter och lyssna på föredrag från högprofilerade personer inom näringslivet. Årets tema var svåra situationer och perspektiv – och föredragshållarna var inga mindre än Malmö FF:s förre tränare Åge Hareide och den före detta stridspiloten Robert Karjel.

– Vi valde att bjuda in två stycken inspirerande ledare som kunde bidra med två helt olika perspektiv på svåra situationer. Åge Hareide, med sin långa erfarenhet av fotbollsvärlden som spelare och ledare, och Robert Karjel som bland annat ledde marinens insatser vid Estoniakatastrofen, säger Magnus Svensson, försäljningschef på Malmö FF.

Inspirationsdagarna har sedan 2014 varit ett populärt inslag hos MFF:s partners och genom åren har bland annat Fredrik Reinfeldt och IKEA:s vd och koncernchef Peter Agnefjäll hållit uppskattade föredrag. Ett bekant ansikte i årets upplaga var naturligtvis Åge Hareide som tränade MFF under de framgångsrika åren 2014 och 2015.

– Det var underbart att ha Åge Hareide tillbaka här på Stadion. Han är en otroligt varmt person och det alltid blir ett intressant och givande samtal med Åge, säger Magnus Svensson.

Dagens andre föredragshållare var Robert Karjel som är en av landets mest erfarna militärer och helikopterpiloter. Efter att ha varit ledare för marinens insatser vid Estoniakatastrofen och bekämpat pirater i Adenviken utanför Somalia kan Robert Karjel bidra med ett unikt perspektiv på svåra situationer.

– Den här dagen är till för att alla våra partners ska träffas och inspireras tillsammans och jag tror att alla som lyssnade på Robert fick sig en tankeställare. Jag har redan pratat med deltagare som tycker att detta var den bästa inspirationsdagen hittills, och vi siktar naturligtvis på att göra det ännu bättre nästa år!

Vill du veta mer om Nätverket? Du hittar mer information och kontaktuppgifter här.

huvudpartners

officiella partners