After Work, Förfest, Match och After Game!

Publicerad 30 april 2013

På fredag är det dags för en helkväll med Malmö FF. Redan 16.00 öppnar vi upp på Supportertorget med en klassisk After Work.

After Work med MFF-quiz
Redan klockan 16.00 öppnar vi upp Supportertorget för en klassisk After Work. Musik från scenen, MFF-quiz med chans att vinna biljetter både till Big Slap och Sean Banan, Alla som köper en dryck bjuder vi på lite tilltugg.

Supportertorget 2.0
Klockan 17.00 övergår After Worken till förfest tillsammans med MFF Support. I år satsas det mer på att göra förfesterna på Supportertorget ännu bättre. Serveringen har fått tält, ståbord och gasolvärmare. Menyn är numera gulasch och MFF-Chorizo som man kan njuta tillsammans med läsk, öl eller glas vin. Mitt emot serveringen så bjuder MFF Support på musik från scenen.

MFF Support fixar musiken
Vad säger då MFF Support om matchen. Jo såhär:
”Fortfarande obesegrade förfestar vi vidare. Äntligen fredagsmatch och peppen är hög! Så hög att vi kör igång så tidigt som klockan 16 med AW, hela vägen fram till avspark klockan 19. I dj-båset huserar MFF Supports styrelse själva med alltifrån gamla limiterade MFF-dängor till nyare cranky hiphop från Skåne & Queens. Meget välkomna!”

After Game
På fredag upprepar vi fjolårets succéer med After Game. Efter matchens slut så öppnar Restaurang 1910 upp för efterfest med DJ och intervjuer fram till klockan 24.00. Det kostar 40:- och det är 18-årsgräns. 

Öppen stadion
Precis som ifjol så satsar vi på en så öppen och trevlig miljö som möjligt i samband med Malmö FF:s hemmamatcher. Matchen mellan Malmö FF och IFK Norrköping är en ”normalmatch” säkerhetsmässig vilket innebär att allt fokus ligger på service och trivsel. Man kan välja att gå in via vilken ingång man vill och grindarna mellan ståplats och sittplats kommer att vara öppna. Passa på att besöka Supportertorget bakom ståplats.
Observera att det under matchens gång kan göras nya riskbedömningar av säkerhetspersonalen och att man väljer att stänga grindarna.

Köp förköp
Vi rekommenderar förköp för risken är stor att det blir långa köer trots att alla tillgängliga biljettluckor är öppna från två timmar innan avspark nu på söndag.
Klicka här för att läsa mer

Köp biljett på familjeläktaren!
Hela familjen (fyra personer) kan gå på match för endast 400:-
Ring ticnets Call center 0771- 707070, besök MFF Shopen eller biljettluckorna på Swedbank Stadion från klockan 17.00
Kom i god tid (minst en timme innan)
För att inte missa något ber vi er komma i god tid. Med god tid räknas minst en timme innan avspark.

Klä dig varmt och ljusblått
Vi uppmanar vi alla att alltid klä sig i himmelsblått för att skapa en vacker inramning under matchen. Om du inte har en halsduk eller keps så sväng inom MFF Shopen innan match där det finns ett stort utbud att välja mellan.

Köp souvenirer
I MFF Shopen och i tälten utanför stadion kan man som vanligt köpa MFF-souvenirer av alla de slag.
Klicka här för att komma till webshopen

För er på övre etage(ej sjungande sittplats)
Era biljetter fungerar även på undre etage. Kom till supportertorget och ta del av aktiviteterna. När det närmar sig match och man vill upp till sin plats så går man på insidan av stadion till ingång G och där finns en dörr till övre etage.

Norra Blå
Norra Blå är en sektion för ungdomar mellan 9-14 år som vill uppleva den Malmöitiska supporterkulturen tillsammans med andra i samma ålder. Ungdomarna ges här en möjlighet att gå på fotboll utan sina föräldrar men med tillsyn av värdar.
För mer information om Norra Blå klicka här

Handla i tälten utanför!
O’Learys har gröna tält, helt enligt företagets profil, så de är lätta att hitta till.
På korvmenyn står Schwedenbomber (Thüringer bratwurst med svenskt ursprung),  Materialare (ett hett alternativ, Louisiana hot) samt Il Capitano (lammkorv med parmesan, rejäl och pålitligt kryddad med italiensk finess). Nu kan man köpa en vegetarisk soppa med bröd.
Dessutom finns som vanligt Hot Buffalo Chicken drumsticks med nachos och dip, ölkorvar, snacks, lättöl, fatöl och läsk.

Tom Prahl expert även i år
Vi upprepar succén från ifjol. Tom Prahl är tillbaka för att, tillsammans med Andreas Georgson, analysera innan under och efter matchen. Du följer det på Storbildsskärmen som vanligt.