Afonso stannar, Ulrich snart här och förhandlingar om Abelsson

Publicerad 31 januari 2006

Den senaste tiden har varit fylld av tidningsspekulationer gällande Afonso Alves. Därför känns det glädjande att kunna meddela att Afonso stannar i Malmö FF.

Afonso Alves
Den senaste tiden har varit fylld av tidningsspekulationer gällande Afonso Alves. Därför känns det glädjande att kunna meddela att Afonso stannar i Malmö FF. Afonso är fullt fokuserad på Malmö FF och ser fram emot kommande säsong. Dessutom är det så att Malmö FF sedan en tid tillbaka för samtal med Afonso om att förlänga hans nuvarande kontrakt(som sträcker sig t o m 2007) Afonso, liksom de flesta spelare i Allsvenskan, drömmer naturligtvis om att bli proffs i en Europeisk toppklubb och den möjligheten finns naturligtvis alltid för en framstående spelare. Ibland är det dock en fördel att ha is i magen och invänta det rätta budet.

Ulrich Vinzents
Den danska högerbacken Ulrich Vinzents är klar för Malmö FF från och med den 1 februari. Klubbarna är överens och Ulrich ansluter till truppen vid hemkomsten från landslagslägret så att han kan påbörja försäsongsträningen med sin nya klubb.

Peter Abelsson
Peter Abelsson har enligt tidningsuppgifter skrivit på ett treårskontrakt med den norska klubben Viking, Stavanger. I nuläget förhandlar klubben med Malmö FF om en övergång men I skrivande stund är inget klart.