7600 säsongsbiljetter bokade och siffran växer

Publicerad 14 mars 2012

Med nästan tre veckor kvar till hemmapremiären är intresset fortsatt stort för att boka säsongsbiljetter.

– Vi har passerat 7600 bokade säsongsbiljetter om man räknar alla olika sorters abonnemang, som årskort, klubbstolar, loger, lösbiljetter över säsongen med mera, säger MFFs kommunikationschef Per Welinder. Till exempel säljer vi stadigt 15-20 årkort per dag så trillar det på i den här takten landar vi på över 8000 bokade säsongsbiljetter allt som allt.

Till matchen mot HIF finns det bara ett fåtal loger kvar och det är kölista till klubbstolarna. Nu börjar intresset vändas mot premiären.

– Det är många företag som ser premiären som ett perfekt tillfälle att representera i loge eller i 1910 och nu börjar det märkas i bokningarna, säger MFFs säljchef Magnus Svensson.

Förra årets premiär var mot Halmstad BK som då tränades av MFFs förre assisterande tränare Josep Clotet Ruiz. 18 800 kom till premiären och njöt av 3-1 segern. Omgången innan hade vi besegrat Trelleborg med 4-2 i bortamatchen som flyttades till Swedbank Stadion. Två segrar direkt i säsongsupptakten och det blev startskottet på en otroligt fin vår. Såväl sportsligt som publikt.

– Man märker att våren börjar spritta i buskarna. Nu är det fotboll, avslutar Welinder.

 

För mer information om biljetter och årskort,läs mer här.