59 årskort kvar till ståplats *uppdaterad 13/1*

Publicerad 12 januari 2016 i Nyheter

UPPDATERAT 13/1: Årskorten till ståplats är nu slut. Håll utkik på MFF.se gällande mer information kring ”Ståplats Allsvenskan”.

Vid vinst i Svenska cupen kommer Malmö FF att kvala till Europa League i sommar. Då det är UEFA som arrangerar Europa League tillåts endast 3000 personer på den norra ståplatsläktaren och under tisdagen var det sålt 2941 årskort till ståplats vilket innebär att det endast finns 59 ståplatsårskort kvar som garanterar möjlighet till förtur vid ett eventuellt Europa League-kval.

Den 20:e februari spelar Malmö FF hemma mot IK Sirius på Malmö IP i årets första gruppspelsmatch i Svenska cupen – en match som alla med årskort 2016 har möjlighet att se gratis. 

Efter fjolårets femteplats i Allsvenskan måste Malmö FF vinna Svenska cupen för att få möjlighet att kvala till Europa League i sommar. 

Vid ett kval till Europa League måste det enligt UEFAS reglemente monteras upp stolar på den norra läktaren på Swedbank Stadion för att den ska godkännas för publik. En sådan stolsmontering gör att läktarens kapacitet minskas till 3000 platser. 

Under tisdagen var det sålt 2941 årskort till den norra läktaren vilket innebär att det finns 59 ståplatsårskort kvar som ger möjlighet till förtur vid ett eventuell kval till Europa League.

köp årskort

Årskort Allsvenskan

När dessa 59 årskorten till ståplats är sålda kommer vi, precis som förra året, att erbjuda årskortet ”Ståplats Allsvenskan” som ger dig samma förmåner som ett vanligt årskort till ståplats. Den enda skillnaden är att vi inte kan garantera möjlighet till förtur vid ett eventuellt kval till Europa League. Innehavare av kortet Ståplats Allsvenskan får möjlighet till förtur om det blir några biljetter över efter att de första 3000 årskortsinnehavarna haft möjlighet att köpa sina biljetter.

Det är ingen prisskillnad mellan ett vanligt ståplatsårskort och Årskort Allsvenskan.

Stort intresse för säsongen 2016

Det är inte bara på ståplats som intresset för årets säsong är stort. Över alla läktarsektioner märker vi en stor försäljningsökning och under tisdagen hade vi sålt 8254 årskort vilket är 2722 fler än vid samma tidpunkt ifjor.

köp årskort

huvudpartners

officiella partners