50 platser kvar på Sjungande Sitt!

Publicerad 02 februari 2009

Tio veckor kvar till det magiska ögonblicket då pågarna springer ut på Swedbank Stadion för första gången. Redan nu vet vi att det kommer bli ett otroligt tryck. Och frågan om det inte kommer låta mest på läktarsektionen som vi kallar för Sjungande Sitt?

Sjungande Sitt är till för supporters som gillar att stå på sittplats. Och sjunga.

Initiativet till den här annorlunda varianten av sittplats togs av dåvarande klackledaren Jakob Kjelldén inför säsongen 2004. Han och ett gäng andra gamla ståplatsrävar kände att det bästa sättet att sprida sången från ståplats till sittplats var att helt sonika flytta upp klackkulturen en etage. Och självklart flyttar företeelsen med när vi nu får en ny hemmaborg.

På Swedbank Stadion har vi avdelat sektion 30 och halva 29 till Sjungade Sittplats. Dessa ligger på övre etage i nordöstra hörnet precis intill Ståplats. Bland supportrarna går redan sektionen under smeknamnet ”Roys Hörna”, efter den legendariske tränaren.

I dagsläget finns det fortfarande ett femtiotal platser kvar. Så vill du uppleva första säsongen på Swedbank Stadion i en unikt sjungande och gungande omgivning, ska du omedelbart ta dig till Shopen vid Kulan på Eric Perssons väg.

Pris: 2 700 kronor.