1910:s senaste tillskott – Mästerkocken Peter J Skogström

Publicerad 23 maj 2019 i Företag,Nyheter

Det senaste tillskottet i Restaurang 1910 är stjärnkocken och vinnarskallen Peter J Skogström som inte bara tagit hem en prestigefylld seger i Årets kock, utan också vunnit det populära tv-programmet Kockarnas kamp. Peter står bakom vår event- och konferensmeny och gästspelar med jämna mellanrum i restaurangen.

Det var utmaningen i att laga riktigt god mat till väldigt många människor vid ett fåtal tillfällen som lockade Peter J Skogström till 1910. Som en av Malmös största festlokaler med plats för närmare 2000 sittande gäster gäller det att ha stenkoll på både logistik och planering.

– Jag gillar verkligen utmaningar och den här är helt ny. Det är supersvårt att laga mat med finess till så många gäster. Bara att hitta rätt råvaror kan kännas omöjligt. Tänk dig att du ska servera sparris till tusen gäster – det är 150 kg av samma fina kvalitet som ska köpas in och det finns inget utrymme att misslyckas. Det är den utmaningen som gör att det här känns så fruktansvärt roligt, berättar Peter J Skogström.

Läs hela intervjun på 1910event.se!

huvudpartners

officiella partners