16 MFF:are till landslagssamlingar

Publicerad 26 november 2013

Varje år vid den här tidpunkten tas 66 spelare ut till en bred samling med landslaget i de yngre åldrarna. Så även i år. MFF:s utdelning av platser i årgångarna P15-P16 har varit ovanligt stor i år.

I den yngsta årgången (P98) har hela sex MFF:are fått chansen att åka upp och visa sina kvaliteter för förbundskaptenen Roland Larsson och hans stab. Spelarna till hör MFF:s U17 och U19 trupper och de är: Dennis Hadzikadunic, Zackarias Faour (U19), Marko Johansson (U19), Anton Kralj, Isak Redzic och Onur Körhan.

För P97 är det Magnus Wikman som är förbundskapten och han har valt att plocka med fyra spelare som idag tillhör MFF:s U19-trupp. Spelarna är: Truls Verngren, Johan Brannefalk, Zia Sakirovski, Granit Stagova.

Dessutom har årgången som precis varit på VM i Dubai (P96) en likadan samling där nu Claes Eriksson tar över förbundskaptensrollen och även där har vi sex spelare som representerar MFF: Sixten Mohlin (A-truppen), Hannes Cederholm (U19), Franz Brorsson (U19), Emil Kjellker (U19), Mirza Halvadzic (U19) och Erdal Rakip (A-truppen).

Samlingen är en chans att visa framfötterna för att få chansen när lagen spelar landskamper under året. MFF önskar såklart spelarna ett stort lycka till på landslagssamlingarna!