13 000 biljetter sålda till familjefesten mot Åtvidaberg

Publicerad 28 april 2012

Söndagen den 6 maj blir en stor fest för hela familjen. Matchen spelas kl 17.30, men de första aktiviteterna börjar redan kl 12.00. Bakom södra läktaren kommer Malmö FF att skapa ett stort aktivitetsområde som under dagen kommer fyllas på med aktiviteter som superstudsmattor, hoppborgar, vattenbollar, ansiktsmålning och mycket mycket mer. Välkomna

Vem är välkomna?
Alla barn och ungdomar 4-18 år (max 100 kg av säkerhetsskäl) är välkomna att prova på spännande aktiviteter. Vad sägs om studsmattor där du hoppar 12 meter upp i luften, en 88 kvadratmeter stor bassäng där du ”går på vattnet”, prova på pausunderhållningen funballz Bumpers eller den stora jump and glide! 

Vad händer mer?
Utöver dessa aktiviteter kommer polis och brandkår finnas på plats och visa upp sina bilar och sin utrustning.

MFFs barnklubbs maskot Kicken är på plats och delar ut godis och matchvärdarna Puma och Intersport är där med en stor uppblåsbar fotbollsplan.

Vi kommer att ha personal på plats och hjälpa alla barn som vill ha en ”MFF-flagga” eller ”Heja MFF” målat i ansiktet
.
MFF Shopen är på plats och säljer souvenirer inför matchen och det finns ett rejält serveringstält om man blir hungrig av allt springande och hoppande.

Aktivitetsområdet med aktiviteterna nedan öppnar redan 12.00. Servering ich MFF Shop och Kicken mfl är på plats senast 14.30 tre timmar innan matchstart.  

Vi ser fram emot en riktig familjefest. Biljetter köper du enklast på ticnet.se. Klicka här!
 

Hämta en MFF-hand i Shopen och heja fram laget!
Skriv ut kupongen nedan och ha mer på söndag så kan ni hämta ut en uppblåsbar MFF-hand i MFF Shopen!

Vad kostar det?
En del av aktiviteterna kostar pengar (40-60 kr), men alla med årskort eller biljett till matchen går för halva priset (20-30 kr)och då kostar t.ex. ett turband som ger fritt tillträde till samtliga aktiviteter under alla timmarna bara 100 kr.

Biljettpriser familjeläktaren MFF – Åtvidaberg:
Barn 6 t o med året man fyller 12: 70 kr
Ungdomar upp till och med året man fyller 20 år: 120 kr
Vuxna: 195 kr.
Familjebiljett (2 vuxna och 2 barn): 400 kr. Familjebiljett köps i MFF Shopen, i biljettluckorna eller via ticnets callcenter på telefon 0771-70 70 70 
 
Specialerbjudande för dig med årskort!
Vill du tillfälligt byta din plats mot en plats på familjeläktaren går det bra. Skicka ett mail till biljett@mff.se med uppgifter om vem du är och vilket kort du har (sort och plats), så bokar vi av din vanliga plats och ger dig en biljett till Familjeläktaren. Byter du din plats mot en Familjebiljett får du 100 kr i rabatt. Dvs som årskortsinnehavare kan du köpa en Familjebiljett till matchen mot Åtvidaberg för 300 kr.

Aktivitetsområdets placering

Studsmattor

Bumpers

88 kvadratmeter stor bassäng (mycket större än på bilden)

Jump and slide