12:00 – extra biljettsläpp till matchen mot Djurgårdens IF

Publicerad 23 augusti 2019 i Nyheter

Det har varit högt tryck på biljetter till söndagens hemmamatch mot Djurgårdens IF. Med över 21 000 biljetter sålda släpper vi ytterligare 239 biljetter till försäljning.

Köp biljett här

Samtliga biljetter kommer att gå till försäljning klockan 12:00 idag, fredag. De 239 biljetterna som återstår är uppdelade på tre olika sektioner – sittplats, klubbstol och logeplatser.

Sittplats – 50 biljetter

50 stycken sittplatsbiljetter på olika sektioner i olika prisnivåer går till försäljning klockan 12:00. Biljetterna hittar du enklast via arenalayouten på Ticketmaster.se.

Logeplatser – 78 biljetter

78 stycken logeplatser går till försäljning som ordinarie biljetter för 595 kronor styck inklusive kaffe i halvtid. Observera att det inte ingår någon mat eller övrig dryck till de här logeplatserna.

OBS! För att hitta logeplatserna kan du inte använda arenalayout på Ticketmaster, utan måste välja alternativet “Hitta bästa lediga plats åt mig” och därefter ”Loge, endast stol”.

Klubbstol – 111 biljetter

Du kan även köpa en klubbstolsbiljett på Stadions östra del för 595 kronor. Från klubbstolsplats har du en utmärkt vy på extra sköna stolar och det ingår kaffe i halvtid.

Malmö FF kommer att neka inträde till hemmalagets sektioner för alla personer som genom kläder eller andra attribut visar stöd för Djurgårdens IF och i den mån det finns plats kommer vi hänvisa dem till sektionen för gästande supportrar.

huvudpartners

officiella partners