12 300 platser bokade till matchen mot Barca

Publicerad 16 augusti 2010

Malmö FF U17 möter Barcelona U17 på Swedbank Stadion den 26 augusti  klockan 19.00. Idag var hela 12 300 platser bokade. Passa på att se ungdomsfotboll på högsta nivå. Köp biljett du också.

I förra helgen blev Malmö FF:s U17-lag nordiska mästare genom att slå Rosenborg med 2-1 . Den 26 augusti kommer FC Barcelonas U-17-lag på besök i en stor manifestation mot rasism. Man väntar en publik på mellan tio till femton tusen åskådare.

Idag är över 12 300 biljetter bokade till matchen!

Matchen föregås av en stor workshop som under dagen engagerar fotbollsklubbar i hela Malmö med omnejd. Klubbarna som är med i workshopen kommer också att närvara i ett stort antal på matchen.

Sittplatsbiljetter på övre etage köper man på www.ticnet.se och i MFF Shopen. Dessa kostar 50 kronor styck inklusive serviceavgift.

Vill du hellre stå på ståplats så är dessa biljetter gratis men de måste hämtas i MFF Shopen. Max fyra ståplatsbiljetter per person får hämtas ut. Matchdagen kan du köpa/hämta biljetter fram till tre timmar innan avspark. Därefter hänvisas man till ordinarie biljettluckor.

Välkomna att se toppfotboll med unga fotbollsspelare som du inom snar framtid kommer att se i Allsvenskan, La Liga och Svenska- och Spanska landslagen.

Malmö FF:s årskort gäller inte som entré på den här matchen.