100:e målet för P16 efter ännu en storseger

Publicerad 27 augusti 2007

Juniorlaget slog toppkonkurrenten Degerfors med 1-0 och befäste därmed sin ledning i Juniorallsvenskan.

I 62:a minuten gjorde Marcus Lewicki 8-0 mot Asarums IF. Det innebar också det 100 målet för Malmö FF:s P16-lag i serien. Tillslut blev det 11-0 och ytterligare en storseger var ett faktum.

MFF J – Degerfors IF
1-0(1-0)

Målskytt
Adam Weiszevski(38)

Laget
Max- Ludwig Gustafsson

Christoffer Lundin, Mak Dzonlagic, Jasmin Sudic, Ruben Grönevik.

Baris Hümmet, Elvir Biberic, Hamid Alamin(75), Viktor Dahlgren(55).

Agon Mehmeti(70), Adam Weiszevski.

Malte Hammenskog, Sebastian Lalehzar-Nordin, Patrik Karlsson(55), Guri Baqaj(70), Omid Nazari(75).

Kommentar
Degerfors har inte förlorat sedan vi mötte dem senast. Vår första halvlek är klart godkänd. Vi skapade flera bra målchanser men lyckades inte göra mål mer än på en.

Agon hade den bästa chansen men deras målvakt gjorde en fin fotparad och räddade skottet. Adam gjorde strax efter mål med ett fint placerat skott i bortre gaveln.

Degerfors tog över lite i andra halvlek och skapade ett par fina läge att kvittera på.

Bra insatser framförallt i försvarsarbetet gjorde Ruben Grönevik, målvakten för dagen Max- Ludwig Gustafsson med många fina räddningar och Adam Weiszevski som jobbade o slet som vanligt i vårt anfallsspel och fick som sagt utdelning för detta med det avgörande målet i matchen.

Vi saknade några spelare som brukar spela och därför var det extra kul att vi kunde vinna matchen, dock med lite besvär.

Nästa match är mot Mabi på Torsdag den 30/8 kl 17:00 på Rosengårds IP.