Yksel tillbaka i Malmö FF

Publicerad 14 januari 2013

Det var inte bara de nya spelarna som presenterades i kombihallen framför en förväntansfull MFF-familj. Rikard Norling förklarade även att ledarstaben får en förstärkning i MFF-bekantingen Yksel Osmanovski som kommer att bli lagledare för U21.

Först och främst: välkommen tillbaka till MFF, Yksel!

– Tack så mycket! Det var fem år sedan jag slutade med fotbollen och just då kände jag att jag ville hålla på med något annat. Fotboll har alltid funnits där och efter ett tag kände jag ett nytt sug och tog basutbildningen för ungdomsfotboll. När vi sedan kom fram till den här lösningen så kändes allt perfekt.

– Min roll kommer att vara lagledare för U21 där jag kommer ha hand om det administrativa men även vara ett bollplank till Daniel. Lite som en assisterande tränare till U21.

Vad känner du att du kommer bidra med?

– Jag har ändå varit med länge och spelat både i Sverige och utomlands där jag fått känna på en annan kultur och fått en annan syn och det hoppas jag kunna bidra med.

Och så får du jobba med Daniel Andersson igen

– Haha, ja. Vi har följt varandra under många år och jobbat nära varandra så man kan säga att vi känner varandra ganska bra.

 

 

AUPA YKSEL!