Yksel Osmanovski klar för Malmö FF!

Publicerad 31 augusti 2004

”Det känns fantastiskt att få komma tillbaka till min hemstad där jag började min karriär. Extra kul är det naturligtvis med guldvittringen och det drag det är kring laget. Stämningen på läktarna är makalös och jag ser fram emot att springa in på Malmö Stadion igen.”

Idag blev det klart att Yksel Osmanovski spelar i himmelsblått igen. Därmed fortsätter antalet utlandsproffs att återvända till Allsvenskan och Malmö FF. Redan idag genomförde Yksel sin första träning med Malmö FF. Kontraktet är skrivet på ett år med option om ytterligare förlängning. Yksel, som kom till Malmö FF som 10 åring, hann spela 97 A-matcher för föreningen innan han blev proffs i Bari 1998 tillsammans med Daniel Andersson. Yksel har även spelat 13 A-landskamper och gjort två mål.

Yksel Osmanovski:
”Det känns fantastiskt att få komma tillbaka till min hemstad där jag började min karriär. Extra kul är det naturligtvis med guldvittringen och det drag det är kring laget. Stämningen på läktarna är makalös och jag ser fram emot att springa in på Malmö Stadion igen.”

Bengt Madsen:
”Jag hälsar ännu en genuin Malmökille välkommen tillbaka i föreningen. Yksel har spelat sedan 10-års ålder i Malmö FF och vi är glada att han nu är tillbaka.”

Hasse Borg:
”Vi fortsätter att bygga för framtiden med ungt och rutinerat. Yksel är bara 27 år och jag är övertygad om att han har mycket kvar att ge.”

Tom Prahl:
”Yksel kan bli något av en joker för oss redan i år nu när skador och avstängningar gör sig gällande för alla lag så här i slutat av säsongen. Yksel är snabb och teknisk spelare som kan spela både anfallare och yttermittfältare.”

Med himmelsblå hälsning

Malmö Fotbollförening