Yksel Osmanovski förlänger med Malmö FF

Publicerad 13 maj 2005

Idag blev det klart att två Malmökillar förlänger med Malmö FF.

Yksel Osmanovski förlänger sitt kontrakt med Malmö FF till och med säsongen 2007

Även Glenn Holgersson har förlängt sitt kontrakt med ett år.

När Yksel kom tillbaka till Malmö ifjol var han lite ringrostig och otränad. Han visade dock en stark moral och tränade målmedvetet under andra halvan av säsongen. Vinterträningen har gjort susen och den gamle Yksel är tillbaka med besked. Yksel visar åter prov på tekniska trollerinummer men åren i Italien har också gett honom tuffhet och placeringssäkerhet. Det har gjort honom till en viktig spelare som kan spela på olika positioner och det med bravur.

Hasse Borg
”Yksel är en fighter på plan och en Malmökille med himmelsblått hjärta. Det skall bli spännande att följa hans fortsatta utveckling. Vi kommer att ha stor nytta av honom.”

Yksel Osmanovski
” Det känns rätt att stanna. Jag är ju Malmöbo och både jag och familjen trivs bra i med stan och klubben. Vi har ett bra lag på gång och jag vill vara med och vinna ett SM-guld. Jag vill även ut i Europa med Malmö FF. Det känns bra för mig nu och det är bara att köra på.”

Glenn Holgersson har förlängt sitt kontrakt med ett år.

Hasse Borg
”Det är en lång säsong med många matcher. Mycket kan hända och det är viktigt att vi har en bra bänk med spelare vi vet går in och gör ett bra jobb. Spelare som vi kan lita på. Glenn är en sådan viktig spelare och vi är glada att han förlänger med Malmö FF.”

Glenn Holgersson
” Man är ju Malmöbo och ifjol fick man uppleva ett SM-guld och det var helt fantastiskt. Trots att jag inte får spela så mycket så hoppas man naturligtvis att ens chans kommer. Jag vill vara med om det som händer och jag vill försvara SM-guldet”

/Patrik Jandelin