Wiland: ”En riktig lagseger”

Publicerad 14 maj 2017 i Nyheter

Malmö FF är fortfarande obesegrade i årets allsvenska efter 2-1 hemma mot Östersunds FK. Efter ännu ett sent avgörande så är MFF:s fjärde raka hemmaseger ett faktum.

– Vi visar ännu en gång att vi som lag är oerhört starka. Alla på plan visar en grym lagmoral idag och vi ger oss aldrig. Samtidigt vill jag lyfta fram att jag verkligen älskar det supportrarna gör för oss. Här hemma är vi grymt starka tillsammans och utan dem hade vi aldrig klarat av detta, säger Johan Wiland.

Johan Wiland blev förra året utsedd till årets målvakt i Allsvenskan och är nöjd med med sin egen inledning på säsongen. 

– Vi sätter högre press med vårt försvarsspel i år och försöker vinna bollen högre upp. Detta medför att jag får anpassa min position och ligga lite högre ut och plocka deras genomskärare om de skulle lyckas spela förbi oss. Det känns självklart oerhört bra för personlig del att ha kommit tillbaka så starkt efter skadan jag fick i höstas, säger Johan Wiland.

MFF har nästa match redan på onsdag då man ställs mot Hammarby IF på bortaplan uppe i Stockholm. 

– Det blir en kul match och förhoppningsvis mycket folk på läktaren. Vi har många spelare borta men det finns flera andra som kan kliva fram så det kommer gå fint, avslutar Johan Wiland.

huvudpartners

officiella partners