VIP-logen auktionerades ut för 80 000 kronor

Publicerad 30 september 2015 i Nyheter

Under tisdagen auktionerade vi ut en VIP-loge till Malmö FF  – Real Madrid till förmån för UNICEFs insamling för barn på flykt. Under hela dagen trillade det in bud och det var precis innan auktionen avslutades klockan 17.00 som Christian Ask ifrån Fitness24Seven la dagens högsta bud, 80 000 kronor och därmed tog hem vinsten.

MFF arbetar löpande med insatser som Fotboll mot rasism, fotboll för ensamkommande flyktingbarn och ungdomar samt Karriärakademin för unga och tisdagens insamling är en del av MFF:s samhällsengagerade insatser

– Att vi vann budgivningen är verkligen jätteroligt, Säger Christian Ask ifrån Fitness24Seven och fortsätter:

– Det är kanske inte många som vet om det men vi på Fitness24Seven jobbar mycket med olika sociala projekt och skänker en hel del pengar. När jag läste om detta kände jag att det var perfekt – vi skänker pengar till en god sak samtidigt som vi får möjlighet att se Malmö FF – Real Madrid.

Christian själv fick följa budgivningen via telefon då han under auktionens slutskede befann sig på Oslos flygplats för att flyga tillbaka till Sverige.

– Det blev en del samtal fram och tillbaka med min kollega. Men vi lade in vårt sista bud precis innan budgivningen avslutades och hoppades på det bästa. Nu blir detta som en perfekt start för ett projekt som vi ska ha och som går under namnet Run for Syria, säger Ask och fortsätter:

– På utvalda Fitness24Seven-anläggningar i Sverige, Norge, Finland och Polen kommer vi mellan den femte till sjunde oktober att skänka pengar till UNICEF och UNHCR. För varje kilometer som våra medlemmar springer på våra löpband skänker vi en euro. Jag hoppas att många MFF-supportrar är med och hjälper oss.

Vad tror du om onsdagens match?
– Jag tror att Malmö FF kommer att göra en bra match, men sen vet vi även att Real Madrid är ett duktigt lag. Det ska bli väldigt spännande att se, avslutar Christian Ask.

huvudpartners

officiella partners