Vinst med 3-1 för U21

Publicerad 03 maj 2011

Det blev tre friska poäng i Anderslöv för MFF U21 efter seger med 3-1 mot IFK Värnamo.

Malmö FF U21 – IFK Värnamo U21 3-1 (0-1)
Målskyttar: Alex Nilsson, Amin Nazari och Skerdilaid Gashi
Anderslövs IP

Leif Engqvist:
Första halvlek gick klart i bortalagets tecken. Efter en halvlek där Dejan Garaca räddar oss från ett större underläge lyckas IFK Värnamo göra 0-1 just före halvtid. I andra halvlek kommer vi ut som ett nytt lag och styr tillställningen från start till mål. 1-1 gör Alex efter att ha tagit sig förbi en back och avslutat distinkt. Alex är även inblandad i 2-1 där han slår ett inlägg som Amin nickar i mål. 3-1 görs av Skerdi på en väldigt osjälvisk passning från Dino.

Flera spelare gör bra ifrån sig idag. Dejan är som tidigare nämnts duktig. Miljan tar i andra halvlek klivet ner som mittback och stänger igen butiken hemåt. Dino och Hicham förtjänar också beröm för sina insatser i andra halvlek och egentligen gäller det för hela laget. Andra halvlek är mycket bra och vi tar tre välförtjänta poäng mot ett bra Värnamo.

Truppen:
Dejan Garaca
Alexander Blomqvist
Yago Fernandez
Filip Stenström
Tobias Malm
Tobias Lewicki
Miljan Mutavdzic
Amin Nazari
Hicham Ali
Alex Nilsson
Dardan Rexhepi
Tobias Uddenäs
Halid Jugovic
Kristoffer Jeppson
Skerdilaid Gashi
Simon Kroon
Dino Islamovic

Leif Engqvist om…

…dagens motståndare IFK Värnamo
Värnamo har ett talangfullt lag med många spelare födda på 90-talet precis som i a-laget. De har inlett serien bra och har resultatraden 4-0-1. Med andra ord kommer det att bli en tuff fight om poängen idag.

…egna truppen
Yago har varit avstängd i A och spelar ikväll. I övrigt en stark trupp med en trevlig mix av rutinerade och unga spelare. Extra kul med Hicham Ali som är utlånad till FC Rosengård men som spelar ikväll.

…matchen
Förhoppningsvis bjuder Anderslövs gräsplan in till fint spel. Vi går för seger för att hänga på i tabellen!