Vill du se derbyt – köp vårpaketet. Biljettsläpp torsdag kl 10.00

Publicerad 15 februari 2012

För våra trogna supportrar som väljer lösbiljett har vi tagit fram ett biljettpaket för de tre matcherna mot Syrianska, Helsingborg och Elfsborg. Vårpaketet kan köpas från och med torsdagen den 16 februari.

 

 

Premiären närmar sig med stormsteg och det är hög tid att börja boka in vårens fester. För att underlätta för dig som inte väljer årskort, men som ändå vill försäkra dig om bra platser har vi tagit fram ett speciellt vårpaket; MFF-Syrianska 23/4, MFF-HIF 10/5 och MFF-Elfsborg 17/5. Prismässigt har vi valt en match från respektive katergori (1,2 och 3).

Vi väljer att släppa detta paket innan vi släpper lösbiljetterna för att ni som vill se många matcher ska ha ett litet försprång på det bästa platserna jämfört med dem som bara vill se t.ex. derbyt.

Paketsläpp torsdagen 16/2
Paketet kommer kunna köpas via ticnet.se från och med torsdagen den 16 februari kl 10.00 (samt i MFFshopen).

Självklart kan du fortfarande köpa årskort till årets samtliga matcher. Enklast gör du det genom att gå in på mff.se och fylla i formuläret med dina önskemål , så ringer vi upp.

Du kan också köpa årskort genom att gå in på ticnet.se via den här länken och köpa ditt kort direkt över Internet . Här kan du bara välja ”bästa plats” vilket gör att denna lösning är enklast för dig som ska ha kort på ståplats eller sjungande sitt.

Priser vårpaketet
Ståplats ungdom: 300 kr
Ståplats vuxen: 495 kr
Kortsida/Sjungande sitt ungdom: 495 kr
Kortsida/Sjungande sitt vuxen: 695 kr
Långsida ytterkant: 895 kr
Långsida mitt: 1095 kr