Vilken är din drömelva?

Publicerad 10 juni 2004

Författaren Mats Weman har precis påbörjat arbetet med den prestigefyllda uppgiften att skriva en bok om de bästa spelarna i Malmö FF genom tiderna. Boken beräknas vara klar till den Allsvenska premiären nästa år. Men redan nu kan du själv, med hjälp av websidan mff-fans.com, rösta fram din ”alla tiders MFF-elva”.

Mats Weman har precis gett ut den kritikerrosade boken ”1979 När Malmö FF var näst bäst i Europa”(Offside Press). Boken finns att köpa på Malmö FF:s kansli, MFF Supports butik samt i en välsorterad bokhandel.

Nu sätter han tänderna i gigantisk utmaning. Att skriva en bok om Malmö FF:s drömelva genom tiderna. Med hjälp av ett antal utvalda MFF-are har man plockat fram 16 spelare som porträtteras(11 på plan samt 5 på bänken). Det blir personliga berättelser om dessa spelare med information som aldrig tidigare getts ut. Boken beräknas komma ut till nästa års säsongspremiär. Vi MFF-supportrar bör rikta ett tack till Sportförlaget som ger Mats Weman den tid som behövs för att göra den här boken på bästa sätt så vi slipper en hastigt och dåligt genomarbetad bok.

Nu kan du skapa din egen ”MFF-drömelva”. Klicka på länken nedan så kommer du till en mycket intressant omröstning. Lycka till!

Klicka här för att komma till omröstningen