Veckans skadeuppdatering

Publicerad 23 mars 2023 i Herr,Nyheter

Herrtruppens medicinska team ger en uppdatering om skadeläget i laget med nio dagar kvar till den allsvenska premiären.

Lasse Nielsen under en träning på Malmö IP.

Lasse nielsen

Lasse fick en smäll under träningen i fredags, 17 mars. Detta har föranlett att vi behövt göra ett mindre kirurgiskt ingrepp. Operationen har gått väl men under veckan har Lasse vilat från träning. Vi hoppas kunna stegra igång belastningen under nästa vecka. Vi har inte uteslutit honom till den allsvenska premiären.

Hugo Bolin

Hugo stukade foten i samband med U21-matchen mot Helsingborgs IF i måndags. Det bedöms inte som någon allvarlig skada och han kör på med stegrad rehab resten av veckan. Vi räknar med att han kommer börja träna med laget i nästa vecka.

Emmanuel Lomotey

Efter senaste tidens besvär med en hälsena stegrade Emmanuel igång belastningen i förra veckan och spelade även 50 minuter i U21-matchen mot Helsingborgs IF. Där fick han tyvärr ett litet bakslag i samma område, vi har därför avlastat honom under dagarna som gått. Han kommer börja stegra belastningen successivt mot helgen.

Sören Rieks

Sören har varit borta ett tag på grund av sjukdom men har från och med idag, torsdag 23 mars, börjat stegra igång belastningen ute på plan.

Vi har fortsatt haft en del sjukdomsfall i truppen.

huvudpartners

officiella partners