Vandra i MFF:s historia

Publicerad 12 augusti 2020 i Nyheter

Nu öppnar MFF-museet, som tidigare varit stängt på grund av coronavirusets spridning, med flera nyheter. Gå en guidad vandring i föreningens historia och lär dig mer om händelserna som skapade Sveriges mest framgångsrika fotbollsförening.

Nu kan du resa i tiden med Malmö FF när MFF-museet öppnar upp sin verksamhet igen och bjuder in till guidade rundvandringar i museets berättelser om föreningens historia. Under en timme färdas du tillbaka till föreningens grundande 1910 och promenerar vidare genom årtiondena och händelserna som skapade Sveriges mest framgångsrika fotbollsförening.

Men det handlar inte bara om fotboll, utan också om MFF:s och Malmös plats i världen. Om hur ett historiskt starkt samhällsengagemang format de insatser som MFF bedriver utanför fotbollsplanen idag. Dessutom har där tillkommit en hel del nya historier.

Flera nyheter

En nyhet är vår damavdelning, som är under uppbyggnad. På grund av coronavirusets spridning har verksamheten haft stängt och när MFF-museet nu öppnar upp igen kommer särskilda åtgärder att vidtas. Vi tar inte in fler än 20 personer per vandring och max 50 personer kommer få vistas i museet samtidigt.

Anmälan krävs

Vandringen varar i cirka en timme och det går inte att besöka museet utan att gå en guidad tur. Priset är 50 kronor och det går att betala med kort och swish. Turerna är klockan 12.00 och 13.30 på de dagar då museet håller öppet. Anmälan görs via e–post till museet@mff.se. Se datumen då museet håller öppet nedan.

Museivärdarna står redo att hälsa besökare välkomna till nyöppningen av MFF-museet. 

Lördagen 15 augusti kl 12.00
MFF-profilerna Camilla Neptune f.d Andersson, Eva Bernstrup och Krister Hedin gästar museet.
Inträde 50 kronor. Inga guidade turer denna dagen.
Onsdagen 19 augusti
Torsdagen 27 augusti
Lördagen 5 september
Lördagen 12 september
Söndagen 20 september
Lördagen 26 september

huvudpartners

officiella partners