Välkommen tillbaka till Malmö FF, Jens Fjellström!

Publicerad 26 juli 2016 i Nyheter

Den tidigare MFF-spelaren Jens Fjellström är tillbaka i föreningen som assisterande tränare med särskilt ansvar för analys och data. Han tillträder sin tjänst den 1 augusti på ett kontrakt som sträcker sig till den 31 december 2017.

Jens Fjellström spelade i Malmö FF åren 1993-1997, samt 1999-2000 och gjorde 200 matcher i den himmelsblå tröjan. Efter den aktiva karriären har han bland annat verkat som entreprenör och blivit ett välkänt ansikte för många svenskar som mångårig kommentator och fotbollsexpert i tv.

I sin roll som assisterande tränare i Malmö FF kommer han att ha ett särskilt ansvar för analys och data. Arbetsområdet innefattar analys av både individuella spelare och laget i stort, så väl som av MFF:s motståndare.

Daniel Andersson

”Jens har en bra analytisk förmåga, är väldigt fotbollskunnig och har ett enormt driv. Han har stor erfarenhet och djupgående kunskaper som vi ser fram emot att föra över på våra spelare men också resten av oss i föreningen.”

Jens Fjellström

”Jag tror att analys, statistik och sportdata i olika former är ett av de områden som kan utveckla spelare och klubbar allra mest. Jag är otroligt intresserad av att se hur jag i MFF kan bidra till att utveckla spelare och människor och få dem att växa.”

Ladda ner högupplöst pressbild (Foto: Malmö FF)

huvudpartners

officiella partners