Välkommen till Malmö FF, Vera Ejlertsson!

Publicerad 08 december 2020 i Dam,Nyheter

Malmö FF är glada att presentera Vera Ejlertsson som ny målvakt i föreningen. Vera kommer närmast från en succésäsong i division 1 och ansluter till laget under december månad.

Malmö FF förstärker på målvaktspositionen inför kommande säsong i division 3. Vera Ejlertsson kommer närmast från en imponerande säsong där hon spelade en nyckelroll i det Borgeby FK som under 2020 avancerade från division 1 till Elitettan. Nu väljer den 23-åriga målvakten att fortsätta karriären i Malmö FF.

Vera Ejlertsson

– Det känns jätteroligt att vara här. Jag är från Malmö och känner mig både stolt och smickrad över att få vara en del av den här resan. Det är ett väldigt hedersamt uppdrag att få vara med och skriva ett nytt kapitel i historien om Sveriges mest framgångsrika fotbollsklubb.

– Jag kommer till ett gäng jättehärliga och fantastiskt duktiga tjejer. Jag är imponerad över hur de tagit sig ann uppgiften och fått till samspelet så snabbt. Klubben har väldigt tydliga ambitioner och mål med sin damsatsning så det var ingen tvekan om att jag ville hit när möjligheten gavs. Den här proffsigheten som föreningen visar oss damspelare är något som jag aldrig upplevt tidigare.

Daniel Andersson, sportchef

–  I Vera får vi en ambitiös och duktig målvakt. Hon har varit här och tränat med oss till och från under året och har därför redan en god relation till gruppen. För oss är det väldigt viktigt att ha konkurrens även på målvaktspositionen. Vera kommer från en imponerande säsong i division 1 med flera hållna nollor på hög nivå och kommer ansluta till oss med stort självförtroende och hög energi.

Malmö FF vill samtidigt rikta ett stort tack till målvakten Helena Ivarsson som väljer att avsluta fotbollskarriären. Under året har Helena alternerat med Emma Svensson i målet.  

huvudpartners

officiella partners