Välkommen på allsvenskt genrep på Swedbank Stadion.

Publicerad 20 mars 2012

På lördag spelar Malmö FF ett viktigt genrep inför den allsvenska premiären. På Swedbank Stadions gröna gräs tar man emot BK Häcken – ett intressant möte – inte minst med tanke på de tre tidigare Häckenspelarna Daniel Larsson, Mathias Ranégie och Erik Friberg ställs mot sin gamla klubb.

Malmö FF – BK Häcken, Swedbank Stadion 15.00
Ingång A öppnar 13.30. Öppna sektioner denna gång är Ståplats, sjungande sittplats(Roys hörna) och östra nedre sittplats och det är fri placering. Kom i tid för att få en bra plats och undvika köer.

Biljetter
Biljetter köper man på ticnet.se, MFF Shopen fram till 13.00 på matchdagen samt biljettluckorna på södra sidan av gamla stadion från klockan 13.00 på matchdagen. Biljettpriset är 60 kronor för vuxna och 40 kronor för ungdom till och med 20 år

Hämta årskorten
Passa även på att hämta årskorten till säsongen 2012 i biljettluckorna på Swedbank Stadio från klockan 10.00- 15.00
Observera att årskorten inte gäller på träningsmatchen mot BK Häcken.

Ät på O´Learys innan matchen
O´Learys på Swedbank Stadion öppnar klockan 13.00
Det finns också kiosker öppna både på supportertorget och östra läktaren från 13.30

Publikvärdsutbildning
Det kommer att vara ovanligt många publikvärdar på plats för en träningsmatch mot BK Häcken men det finns en naturlig förklaring till detta. Som en del i publikvärdsutbildningen så kommer de flesta av de nyrekryterade att vara på plats under matchen för att bekanta sig med stadion.