Valfridsson inför klassiska Jitex på hemmaplan

Publicerad 18 juni 2024 i Dam,Matches,Nyheter

Sex raka segrar men det finns ändå mycket att fila på, menar damlagets huvudtränare Jonas Valfridsson. Här är allt ni behöver veta inför besöket på Malmö Stadion.

Matchfakta

Malmö FF – Jitex BK
Onsdag 19 juni, 19:00.
Malmö Stadion.

Biljetter: Fri entré för samtliga årskortsinnehavare (dam och herr.) Biljetter till matchen köper du här.
Matchen sänds på Expressen.

Valfridsson om…

…lärdomar från senaste matchen:
– Jag var inte nöjd efteråt, tycker det är en match där vi inte riktigt spelade tillsammans på det sättet vi borde göra. VI hade inte rätt beteenden individuellt både i försvarsspel och i anfallsspel vilket gjorde att vi blev lite spretiga i vårt spel. Det gjorde att vi gav Gamla Upsala lite för stora ytor. Det var en svår bortamatch men det var onödigt att vi gjort den ännu svårare. Nu har vi haft en ordentlig genomgång där vi fokuserade på vad det är som gjort att vi är i den positionen vi är i dagsläget, och vad det är vi gjort bra i tidigare matcher som vi släppte senast.

…det tajta spelschemat:
– Det är inte så att vi hinner träna jättemycket mellan matcherna, mer att få med sig ett mindset och medvetenhet om vad vi gjort bra tidigare och att vi inte tummar på det framöver.

…motståndaren Jitex:
– Ett spelande lag med en tränare som verkligen vill få dem att spela fotboll längs med backen. De är intensiva i sitt anfallsspel och vill gärna hota i djupled. Defensivt solida, försöker hela tiden positionera sig för att hålla sina motståndare så långt borta från egna målet som möjligt vilket de gör på lite olika sätt. För oss handlar det mycket om att jobba tillsammans och skapa övertag i de ytorna där vi vill få övertag och att positionera oss så att vi befinner oss på rätt ställe.

…läget i truppen:
– Det är likvärdig som det var i helgen. Beatrice Perssons medverkan är osäker, men där tar vi beslut när vi närmar oss matchen.

PUBLIKINFORMATION

Väskförbud gäller
Till följd av beslut från Polismyndigheten är det förbjudet att ta in väskor eller påsar på matchen. Förbudet gäller oavsett storlek eller material. Undantag får göras av medicinska skäl, samt för dig som har behov av skötväska för små barn. Dessa väskor kommer att kontrolleras noggrant vid inpassering och får inte innehålla annat än det nödvändiga.

Det finns inte några förvaringsmöjligheter för väskor på Malmö Stadion.

Insläpp
Entréerna öppnar 18.00.

Kiosker och servering
Supporterhuset står för kiosker och servering. Det kommer bland annat finnas möjlighet att köpa grillad korv.

För de yngre
Möjlighet till ansiktsmålning finns på Malmö Stadion.

huvudpartners

officiella partners