Undvik köerna till genrepet – köp förköp!

Publicerad 24 mars 2011

På lördag den 26 mars möter vi BK Häcken på Swedbank Stadion klockan 14.00 i sista träningsmatchen innan Allsvenskan drar igång. Inga årskort gäller och kommer man sent inpå avspark kan det bli köer för att komma in. Vi tipsar därför om förköp och att komma i tid om man inte vill missa något av matchen.

Fotboll skall ses live och för att se genrepet betalar du endast 40 kr för ungdom (t.om 20 år) och 60 kr för vuxen (barn t.om 6 år går gratis). Grindarna öppnas klockan 13.00. Dessa biljetter säljs på ticnet och i MFF Shopen, samt i sex biljettluckor på västra och östra sidan av Swedbank Stadion från 11.00 på matchdagen.

All ingång sker via ingång A(ståplats) och det kommer att vara tryckt ”Ståplats” på biljetterna men grindarna in till östra nedre sittplats är öppna så det är fri sittning eller ståplats som gäller beroende på vad man föredrar.
 
Vi ser fram emot en festlig start på året och hälsar alla hjärtligt välkomna!

Kan man inte se matchen på plats så finns det alternativ i form av direktrapportering på Everysport.com  (du kan vinna biljetter till hemmapremiären) samt direktsändning på Sydsvenskan.se