U21-laget mot Landskrona BoIS

Publicerad 20 september 2008

Anders Andersson gör äntligen comeback efter sitt benbrott i slutet av mars. Söndag eftermiddag bildar han mittbackspar med Halsti i U21-lagets avslutande seriematch, Landskrona BoIS hemma, avspark på Malmö Stadion 13.00. Tillbaka efter skada och med från start är också Jimmy Touma.

Malmö FF U21 – Landskrona BoIS U21
Malmö Stadion söndag 21 september 13.00
Fri entré

MFF:s startelva:
Dejan Garaca

Ruben Grönevik, Anders Andersson, Markus Halsti, Erdin Demir

Muamet Asanovski, Joakim Nilsson, Elvir Biberic, Jimmy Touma

Alex Nilsson, Pontus Jansson.

Ersättare: Malte Hammenskog, Ezvin Ahmetovic, Omid Nazari, Robin Simovic, Baris Hümmet.

Ett halvår har gått sedan olyckan var framme på träningen den 27 mars, men nu är Anders Andersson tillbaka i speldugligt skick efter sitt benbrott. Han är uttagen att spela från start i U21-lagets avslutande seriematch mot Landskrona. Välkommen tillbaka! Tillbaka efter en betydligt kortare men likväl tråkig skadesejour är Jimmy Touma, som under sina hittills fyra allsvenska inhopp snabbt blivit en ny publikfavorit.

Anders bildar mittbackspar med Markus Halsti, som är avstängd från att medverka i tisdagens bortamatch mot IFK Norrköping.

Förutsättningarna inför matchen är: seger så blir MFF helt säkert en av de två bästa treorna i de tre U21-serierna och är därmed klart för slutspel. Som näst bästa trea får MFF möta HIF borta i kvartsfinal, som bästa trea väntar Kalmar borta. Vid oavgjort eller förlust finns fortfarande chansen att gå vidare, men den är då avhängig av flera andra resultat.