U21-laget mot HBK

Publicerad 13 maj 2008

Ett ungt U21-lag tar sig i eftermiddag över Hallandsåsen för att möta HBK, avspark 17.00. I anfallet startar André Nascimento och Agon Mehmeti, medan debutanten Pelle Holm finns på bänken.

Halmstads BK U21 – Malmö FF U21 Tisdagen 13 maj 17.00

Startelva MFF:

Dusan Melichárek

Ruben Grönevik, Mak Dzonlagic, Jasmin Sudic, Anes Mravac

Robin Nilsson

Jiloan Hamad, Elvir Biberic, Erdin Demir

André Nascimento, Agon Mehmeti.

Ersättare: Malte Hammenskog, Joakim Nilsson, Pontus Jansson, Hamid Alamin, Pelle Holm.

Beklagligen har det stått fel datum för U21-lagets bortamatch mot HBK i hemsidans spelprogram – matchen spelas idag tisdag! Felet kan bero på att en del inte alldeles uppdaterad info kommit tillbaka efter attacken i söndags, då den ursprungliga speldagen ändrades sent på grund av Svenska Cupens tredje omgång. Där såväl MFF som HBK har match på torsdag – mot Carlstad respektive Nyköping – och var överens om att U21-matchen fick maka på sig en dag.

Sju A-truppsspelare i matchtruppen, men bara två plus Dusan i mål som är över tjugo. HBK ställer upp med ett betydligt mer erfaret lag, med Conny Johansson i mål, Per ”Texas” Johansson, Emil Jensen, Hjalmar Öhagen och Ajsel Kujovic från start.

Förutbestämt är att Robin Nilsson och Joakim Nilsson spelar varsin halvlek. Att notera är också att junioren Pelle Holm – ytteback född -91 – gör U21-debut på bänken.

/TC

huvudpartners

officiella partners