U21: Inför IFK Norrköping – MFF

Publicerad 13 september 2016 i Nyheter

Ikväll spelar U21-laget bortamatch mot IFK Norrköping i den andra matchen i slutspelets gruppspel. MFF toppar gruppen i och med den starka vinsten med 5-1 mot IF Elfsborg i den första omgången.

Motståndarna IFK Norrköping spelade 1-1 mot Brommapojkarna i den första omgången och MFF vann komfortabelt, men Olof Persson vill inte dra alltför stora växlar av resultaten i föregående omgång.

– Som vi vet så kan förutsättningarna i U21 skifta väldigt snabbt. Det är väldigt sällan du har samma trupp eller lag match efter match. Idag har vi en ganska ung trupp men vi åker upp med bra självförtroende och vi har bra förutsättningar för att göra en bra match, säger Olof Persson.

Med undantag av ett fåtal spelare från A-truppen är det i mångt och mycket ett rent U19-lag som tar sig an IFK Norrköping ikväll. Något som kan vara en fördel för MFF menar Olof Persson.

– Det kan absolut vara en fördel att vi har ett samspelt lag på planen. Dessutom är det här unga, bra spelare som är sugna på att visa vad de går för mot kvalificerat motstånd.

Laguppställning
Fredrik Andersson
Truls Verngren, Hugo Andersson, Dennis Hadzikadunic, Onur Körhan
Johan Brannefalk, Mattias Svanberg, Samuel Adrian, Felix Olsson Lundgren
Emin Karaman, Teddy Bergqvist

Ersättare: Marko Johansson, Viktor Christiansson, Aron Mar Brynjarsson, Isak Redzic, Adrian Edqvist

Folksam U21 Allsvenskan A-slutspel, Grupp 1
IFK Norrköping – Malmö FF
Östgötaporten
Tisdagen den 13 september klockan 17:30

Matchen sänds på Cmore Fotboll. Har du möjlighet att vara på plats är det gratis inträde och det kommer finnas kioskförsäljning på arenan.

huvudpartners

officiella partners