Truppen mot Stadslaget

Publicerad 21 januari 2003

Truppen består enkelt nog av alla spelare som är friska och krya. Här är lite information om matchen på lördag.

På lördag är det så dags för Prahls mannar att ta sig an Lilla Stadslaget. En prestigefylld match, åtmindstone för spelarna från småklubbarna i Malmö. Platsen är som de senaste åren Heleneholms grusplan och det väntas mycket folk till matchen. Arrangören har tillsammans med Fritidsförvaltningen skrapat ihop de provisoriska läktare som finns att tillgå. Dock bör det poängteras att man bör komma i god tid innan avsparken klockan 13.00.

Malmö FF ställer upp med hela truppen och tanken är att de flesta skall få spela. Alltså kommer vi med all sannorlikhet få se Louay Chanko, Kristian Bergström och Thomas Olsson i aktion. På skadelistan finns definitivt Mattias Asper(axeln), Jeppe Westergaard(knät). Jörgen Ohlsson(foten) samt troligtvis Daniel Majstorovic(influensa). På tisdagsträningen saknades även Andreas Yngvesson och Peter Ijeh vilka uppgavs vara sjuka men de bör vara fit for fight på lördag. Även Niklas Skoog har haft känning av en skada i förra veckan men tränade för fullt på tisdagen.

Coacherna från Fotbollsklubbarnas Samorganisation, Bo Mårtensson och Dennis Hahne, har tagit ut följande 16-mannatrupp.
IFK Malmö: Anders Jemail, Fredrik Jönsson, Marcus Nilsson, Magnus Eriksson
Bunkeflo IF: Darko Marasovic, Ylli Shabani, Fredrik Bengtsson, Alexander Nunez
FBK Balkan: Irfan Mujovic
Kirsebergs IF:Mikael Ericsson(mv), Niclas Öberg
MABI:Dejan Lukanovic, Esbjörn Berghult, Sebatin Avci
Kulladals FF:Roger Nilsson, Johan Isgren

Malmö FF vill gärna betona att det är Fotbollsklubbarnas Samorganisation som står för arrangemanget. Den som har frågor eller åsikter om bör vända sig till dem. Malmö FF har alltså ingenting med matchdag, tid, spelplats, parkering eller inträde att göra. Vi är inbjudna som motståndare.

Datum: 25 januari
Tid: 13.00
Plats: Heleneholms IP,grusplanen
Inträde: vuxna 30:- barn(16 år) gratis
Parkering: gratis under matchen