Truppen mot Elfsborg

Publicerad 23 april 2011

Malmö FF åkte redan idag till Borås för bästa möjliga uppladdning. Truppen är intakt så när som på att Guillerno Molins tyvärr måste stanna hemma. Truppen fylls på med Tobias Malm. Här presenteras trupp och information om matchen.

Truppen mot IFE
Målvakter: Dusan Melicharek och Dejan Garaca.
Försvarare: Daniel Andersson, Yago, Pontus Jansson, Ricardinho, Ulrich Vinzents, Markus Halsti, Tobias Malm.
Mittfältare: Wilton Figueiredo, Jimmy Durmaz, Jiloan Hamad, Jeff Aubynn, Miljan Mutavdzic, Amin Nazari.
Anfallare: Daniel Larsson, Agon Mehmeti, Dardan Rexhepi.

Leif Engqvist om matchen
Det är ett bra lag vi möter. Man brukar vara starka på hemmaplan även om vi var ytterst nära att vinna ifjol. Elfsborg är ju tippade i toppen och de måste naturligtvis vara besvikna över poängskörden så här långt. Vi åker upp för att vinna och ta tre poäng. Jag tycker att vi är ett bättre lag i år samtidigt så har naturligtvis motståndarna noga studerat oss för att försöka stoppa vår framfart.

Leif Engqvist om skadeläget
Gische fick ett motlägg i senaste matchen och tvingas stå över. Jeff är disponibel.  Ivo tränar för fullt nu medan Johan Dahlin rehabtränar liksom Jasmin Sudic. För övrigt ser det bra ut.

Åk till Borås! 
Påsken skall färgas himmelsblå i det gula Knalleland. Malmö FF åker till Borås för att möta det inför säsongen guldtippade IF Elfsborg. Upp mot tusentalet supportrar kommer att möta upp. Köp biljett i förköp för att slippa köerna på plats.

Under långfredag och påskafton finns tillfälle till stt träffa släkten, äta påskmat och vila ut. Söndagen bör dock bokas till fotboll i Borås. Upp mot tusen MFF-supportrar beräknas ta sig upp för att stötta serieledarna Malmö FF. Matchen spelas 16.30 och ligger på ett lagom avstånd så ta familj och vänner med dig. Köp förköp för att slippa långa köer till biljettluckorna på plats.

Söndagen den 24 april klockan 16.30, Borås Arena, IF Elfsborg – Malmö FF
Malmö FF:s supportrar samlas på sektion K på Borås Arena. Biljetter till matchen köps på ticnet.se
Klicka här för att köpa biljetter till MFF-sektionen på Borås Arena

Följ direktrapporteringen från matchen på everysport
Fotboll skall ses live men om man av någon anledning inte kan närvara så följer man matchen bäst på Everysports direktrapportering.

Diskutera på Facebook
Vill man hålla sig uppdaterad och diskutera Malmö FF så kan man göra som över 26 000 andra himmelsblå nämligen följa oss på Facebook