Tre frågor till Emil Forsberg

Publicerad 01 februari 2013

Idag gjorde Emil Forsberg debut för Malmö FF när man spelade 1-1 mot DC United nere i Florida. Forsberg berättade efteråt att han var nöjd med sin debut men att allting kommer att bli bättre med tiden.

Vad tycker du om lägret?
– Fantastiskt! Faciliteterna, upplägget och allting som finns runt omkring är helt perfekt. Efter träningarna kan vi åka och shoppa, kasta amerikanskfotboll eller spela tennis. Vi kan göra lite det vi känner för vilket är jäkligt kul.

Du gjorde idag debut i Malmötröjan, hur tyckte du att det gick?
– Det var första matchen för säsongen och då är det alltid många som vill mycket. Jag tycker att vi håller bollen bra inom laget och spelar vårt spel. Det är lite synd att vi släpper in ett mål men jag tycker att vi gör en bra första match. Personligen är jag nöjd med min insats. Jag känner inte riktigt alla än rent fotbollsmässigt men det kommer bara bli bättre med tiden. Det är alltid roligt att spela fotboll och nu är det skönt att ha debuten avklarad.

Om vi bortser från fotbollen, vad har varit roligast här i Florida?
– Det har varit Gregers fyspass, helt klart! (Greger Andrijevski passerar just när Emil säger detta). Skämt åsido, inkilningen har varit väldigt roligt. Även fast det kanske är lite jobbigt att som ny ställa sig upp och sjunga inför gruppen så är det ändå väldigt roligt. Det är kul att kunna göra bort sig och bjuda på ett nummer för grabbarna.