Tobias Sana efter U21-vinsten

Publicerad 31 augusti 2016 i Nyheter

Tobias Sana var en av sex spelare från A-truppen som startade gårdagens match mot IF Elfsborg i U21-slutspelet. Två mål och en assist blev facit för mittfältaren när MFF vann med 5-1.

– Det var kul att vara med och bidra, när man spelar med U21 så har man kanske lite mer ansvar som A-lagsspelare och men samtidigt är våra unga spelare fantastiska i den här matchen, säger Tobias Sana.

Både Olof Persson och Tobias Sana berömde de yngre spelarna i truppen efter gårdagens match.

– Vi har många bolltrygga spelare som gör det riktigt bra. 5-1 visar att vi är mycket bättre än dem och vi vinner tack vare att många av de yngre verkligen kliver fram.

MFF tog ledningen redan efter ett par minuter och i halvtid var det ledning med 3-1, efter två mål av Sana själv och ett av Emin Karaman. I andra halvlek utökade MFF ledningen till slutresultatet 5-1.

– Vi spelade bra och jag tycker vi var effektiva, vi avgjorde egentligen matchen redan i första halvlek tycker jag. Det är det här jag brinner för, jag älskar att spela fotboll och det var en bra genomförd match av oss vilket gjorde det extra kul att spela. Men det viktigaste är att vi vann och framför allt på det sättet vi gör det, säger Tobias Sana.

huvudpartners

officiella partners