Till alla trogna årskortsinnehavare – 2 fribiljetter till MFF-BP

Publicerad 26 oktober 2009

Säsongen lider mot sitt slut. För alla supportrar (precis som för spelarna) innebär en lång fotbollssäsong många härliga upplevelser och minnen från den gröna mattan. Samtidigt innebär det en del tid iväg från nära och kära när vi beger oss på matcher varje vecka.

Därför vill vi på MFF nu ge alla årskortsinnehavare chansen att bjuda två personer ni bryr er om på allsvensk fotboll och en trevlig avslutning på säsongen 2009 på Swedbank Stadion. På söndag 1/11 kl 15.00 spelar vi mot BP och du har alltså möjligheten att bjuda släkt och/eller vänner på fotboll.

Hämta din biljett i shopen
Ta med ditt årskort och gå in i shopen mellan 10-18 mån-fre (stängt lördag 31okt) och hämta ut dina fribiljetter. På matchdagen kan inga fribiljetter hämtas ut men shopen håller öppet 12-14.45 samt efter matchen. Tyvärr kan vi inte erbjuda möjligheten att sitta tillsammans med de personer du bjuder på matchen men låt inte det hindra dig.

Du väljer själv om fribiljetterna ska vara stå- eller sittplatser (Dock sker fördelningen i mån av plats), oavsett om du har årskort på stå- eller sittplats. Försök dock att se till så att de biljetter som hämtas ut faktiskt används.

Tack för Ditt stöd!
Vi vill på detta sätt tacka för allt stöd under säsongen. Vi ses på söndag!