Tack för festen!

Publicerad 15 april 2009

Vi vill bara passa på att tacka hela publiken för ert bidrag till festen. Stämningen blev precis så magisk som vi hade hoppats.

Ett speciellt tack till gänget med MFF Support i spetsen som såg till att sprida flagghavet över hela stadion. Ett ytterligare tack till hela ståplatssektionen för hur väl ni löste de något ovana situationerna som dök upp där. Det blev trångt på vissa ställen, men rätt rymligt på andra, och det är nog så det är i början. Allt sammantaget kändes det verkligen som den stora familjefest vi alla hade hoppats på. Sällan har väl en banderoll (”Vi står som en för klubben alla” – urtjusigt skrivet dessutom) så väl sammanfattat känslan på en hemmamatch?

Vi kommer nu jobba för att rätta till det som ska bli bättre. Ljudet i högtalarna är en sak, köerna vid kioskerna en annan. Allt löser sig inte till på söndag, men ni kommer nog märka hur det sakta men säkert blir bättre och bättre över säsongen. Men vi måste också be er att respektera rökförbudet. Swedbank Stadion är en rökfri anläggning, och det blir väldigt tråkig stämning direkt ifall våra publikvärdar ska behöva agera rökvakter.

Återigen: Stort tack alla ni som var med och skapade festen.

Ni som missade tillfället får nöja er med bildspel, filmer och berättelser från den fantastiska dagen. Och så kommer det fler chanser att uppleva stämningen. Nästa chans kommer på söndag i det första Skånederbyt, då TFF kommer på besök.