Tack för din tid i MFF, Mark Piros-Read!

Publicerad 22 november 2023 i Herr,Nyheter

Efter nio år i Malmö FF lämnar fystränare Mark Piros-Read föreningen för nya uppdrag i Premier League-klubben Wolverhampton Wanderers.

Mark Piros-Read.

Mark Piros-Read kom till Malmö FF 2015 som ny fystränare i föreningens ungdomsverksamhet och tog i augusti 2020 över huvudansvaret som fystränare i herrlaget. Engelsmannen har tidigare varit verksam i akademierna hos West Bromwich Albion FC och Swansea City AFC.

Efter nio år i föreningen går Mark Piros-Read nu vidare till nya uppdrag i Wolverhampton Wanderers.

Malmö FF tackar Mark för tiden i himmelsblått och önskar honom lycka till framöver!

Mark piros-Read

– Jag är tacksam över att få vara en del i en ledargrupp som tillsammans med spelarna vunnit tre SM-guld på de fyra senaste åren, tagit en cuptitel och samtidigt varit framgångsrika i Europa. Det är ögonblick som jag kommer bära med mig genom hela livet.

– På ett mer personligt plan har Malmö och Sverige gett mig så mycket, bland annat min fru som är född och uppvuxen här. För mig är Malmö hem och kommer alltid att vara. Slutligen känner jag mig privilegierad att ha jobbat i en så fin klubb som MFF och önskar spelare, ledare och supportrar all lycka framöver. På återseende!

huvudpartners

officiella partners