Tack för din tid i MFF, Magnus Wolff Eikrem!

Publicerad 22 december 2017 i Nyheter

Magnus Wolff Eikrem lämnar Malmö FF vid det nuvarande kontraktets slut den 31 december.

Den 27-årige mittfältaren Magnus Wolff Eikrem anslöt till Malmö FF i januari 2015 efter en ettårig sejour i Cardiff City FC. Under sina tre år i Malmö FF har han nått stora framgångar – bland annat två SM-guld och gruppspel i Champions League.

Magnus Wolff Eikrem spelade sammanlagt 66 allsvenska matcher, på vilka han gjorde tolv mål och 28 målgivande passningar. Säsongen 2016 satte han nytt allsvenskt rekord i antalet målgivande passningar, 15 stycken, sedan Svenska Fotbollförbundet började föra statistik i kategorin. Samma år utsågs han till årets mittfältare vid Allsvenskans Stora Pris.

Malmö FF tackar Magnus Wolff Eikrem för hans insatser för föreningen och önskar honom lycka till i den framtida karriären!

Daniel Andersson, sportchef

– Han har haft tre bra år hos oss. Under 2016 hade han en roll som passade honom väldigt bra och den säsongen var så klart också höjdpunkten. De andra åren har det varit lite svårare att hitta samma roll på grund av lagets sätt att spela. Men han har varit starkt bidragande till de framgångar vi nått under hans tid här.

Magnus Wolff Eikrem

– Mina tre år i Malmö FF har varit en framgångsrik tid för klubben. Att få vinna så mycket tillsammans med kompisarna i spelartruppen har varit fantastiskt. Jag vill tacka supportrarna för deras magiska stöd och alla lagkamrater som stöttat mig. Nu har ni ännu en stjärna på matchtröjan och det är bara att gå för den tredje.

huvudpartners

officiella partners