Tack för din tid i MFF, Jo Inge Berget!

Publicerad 01 januari 2018 i Nyheter

Efter tre framgångsrika år i Malmö FF lämnar Jo Inge Berget föreningen.

Jo Inge Berget kom till Malmö FF från Cardiff City FC inför säsongen 2015. Han har haft stor del i MFF:s framgångar de senaste åren, som under hans tid i föreningen innefattat två SM-guld och spel i Champions Leagues gruppspel. Den 27-årige norrmannen blev bland annat tvåmålsskytt i bortamatchen mot Celtic FC i playoffrundan till Champions League, vilket gav ett resultat som i slutändan tog MFF till gruppspelet.

Sammanlagt spelade Jo Inge Berget 77 allsvenska matcher, på vilka han gjorde 25 mål. När Malmö FF den gångna säsongen blev svenska mästare för 20:e gången i ordningen vann han den interna skytteligan med sina tio fullträffar.

Malmö FF tackar Jo Inge Berget för hans insatser för föreningen och önskar honom lycka till framöver!

Daniel Andersson, sportchef
– Han har varit starkt bidragande till våra framgångar i både Allsvenskan och Europa. Det man kommer att minnas starkast är hans enorma arbetsinsats och vilja ute på plan. Han är en spelare som visat rätt inställning i alla lägen.

Jo Inge Berget
– Det har varit tre fantastiska år. Både för min egen del och för Malmö FF som klubb. Ett Champions League gruppspel och 2 SM-guld får väl vara godkänt på tre år.

– Det är många som förtjänar beröm och många som jag vill tacka. Till alla som jobbar i MFF, alla lagkamrater och goda vänner jag har fått, tre bra tränare och inte minst supportrarna. Tusen tack för den här gången!

huvudpartners

officiella partners