Sydsvenskan.se sänder MFFs träningsmatcher 2010

Publicerad 05 januari 2010

Som ni tidigare läst på mff.se kommer årets träningsmatcher i första hand att spelas på Gamla IP i Malmö. Detta medför bättre möjligheter för evenemangen både för publik och arrangörer.

Sydsvenskan kommer i samarbete med Malmö FF att sända samtliga av klubbens träningsmatcher 2010.

Idag rapporterar sydsvenskan.se:

Sydsvenskan.se sänder samtliga av MFF:s träningsmatcher

Hur kall vintern än är, blir man snabbt påmind om hur hett Malmö FF är på våra breddgrader. Det krävdes inte mer än en första träningsdag med supportrar på plats och ett besked att andretränaren Hans Gren fått gå.

Därför känns det extra bra att vi kan glädja våra läsare med beskedet att det blir direktsänd tv från samtliga MFF:s träningsmatcher under den intensiva försäsongen.

Det känns extra bra också för att ni läsare glädjer oss med ett intresse för uttagningen av alla tiders Malmö FF, som vi möjligen vågat hoppas på – men knappast ens drömt om.

När vi öppnade mejlboxen efter helgen möttes vi av 1 400 laguppställningar. Och ni ska veta att vi har bara börjat och att det stadigt tickar in nya förslag, överlägset mest på alla tiders herrlag, men också på tidernas damspelare.

Men parallellt med att vi tittar bakåt, så fäster vi förstås blicken framåt. Och efter ett par lyckade test i fjor, så blir det alltså nu full satsning med tv-sändningar på Sydsvenskan.se från MFF:s samtliga träningsmatcher på hemmaplan.

Eftersom MFF i år flyttat samtliga träningsmatcher till Gamla idrottsplatsens konstgräs, blir det inte bara bättre faciliteter för lag och publik, utan också bättre möjligheter för tv-sändning.

Vi kommer att ha kommentator och expert vid samtliga matcher och vi kommer också att ha bjuda på intervjuer både före och efter matcherna.