Svanberg visade återigen framfötterna

Publicerad 09 februari 2016 i Nyheter

Mattias Svanberg fick återigen göra ett inhopp när Malmö FF spelade 1-1 mot FC Midtjylland på The Sevens i Dubai. Under sina minuter på planen visade lärlingen framfötterna och han var även nära att avgöra i matchens absolut sista minut efter att Pa Konate slagit ett inlägg in i straffområdet men Svanberg fick ingen ordentlig träff med pannan.  

– Det kändes bra i matchen mot FCK i fredags och det kändes även bra idag. Varje minut som jag får spela tar jag som en möjlighet och jag är nöjd med vad jag presterat, säger Mattias Svanberg.

Vad tycker du det har varit för skillnad mellan matcherna?
– 
Jag tycker att vi gör en mycket bättre match idag. Vi är betydligt mer bollförande än vad vi var mot FCK. Så det var helt klart ett steg i rätt riktning.

Hur ser du annars på årets läger?
– 
Det har varit ett bra läger och en bra möjlighet för mig att komma in i laget ännu mer och samtidigt visa för Allan att jag vill vara här i A-laget och spela.

Tisdagens träningsmatch var även Mattias Svanbergs sista framträdande på årets försäsongsläger. På onsdagsmorgonen åker han och Teddy Bergqvist till U17-landslagets samling på La Manga.

huvudpartners

officiella partners