Supporterkortet Allsvenskan 2012

Publicerad 26 april 2012

Nu lanserar Malmö FF tillsammans med övriga allsvenska klubbarna och SEF supporterkortet 2012.

Malmö FF:s kommunikationschef Per Welinder förklarar bakgrunden till kortet:

– Det var några supportrar som frågade mig i höstas varför vi inte sålde årskortkort till bortamatcherna? Först svarade jag med ryggmärgen att det beror på att det inte är vi som arrangerar bortamatcherna. Då föreslog de att vi kanske kunde försöka komma överens med de andra klubbarna? Sagt och gjort. Jag tog upp frågan på ett SEF-möte i höstas och de andra hoppade på.

Kortet är som ett säsongskort på bortaplan och gäller på ståplatssektionen för gästande lags supporters på alla arenor när just ditt favoritlag spelar. För Malmö FF:s supportrar kommer kortet att kosta 600 kronor för resterande delen av säsongen. Kortet är personligt och gäller bara med giltig legitimation.

Antalet kort är begränsat till 100 stycken per klubb.

Du köper kortet i MFF Shopen från och med nu på lördag 28 april klockan 10.00. Ta med giltig legitimation. Kortet skickas hem till dig mot postförskott eller hämtas i MFF Shopen innan första bortamatchen efter EM-uppehållet. Till kortet kan det komma att knytas unika erbjudanden.

OBS! Inledningsvis är detta erbjudande endast för medlemmar i Malmö FF. Har du inte betalt medlemsavgiften för 2012 ännu går det bra att göra det i MFF Shopen på lördag.