Supporterinformation till matchen mot Örebro SK

Publicerad 01 november 2019 i Nyheter

Årets sista allsvenska match spelas på Behrn Arena mot Örebro SK. Här är information till dig som ska stötta laget på plats.

Behrn Arena

Gästande sektion är placerad på arenans östra sida. Vår tilldelade ståplatssektion har en kapacitet på 1 600 och är slutsåld sedan en tid tillbaka. Till vår sittplatssektion är det i skrivande stund sålt strax under 600 biljetter (av 930) – så det finns biljetter kvar till alla MFF:are som vill se matchen på plats.

Alla supportrar med bortakort blir avprickade i entrén till bortasektionen.

Köp biljetter här

Kiosker

I anslutning till gästande sektion finns det kiosker med standardutbud. De serverar bland annat korv, mellanöl, dricka, kaffe och godis.

Parkering

För MFF:are som tar sig till matchen med buss finns det parkering precis utanför entrén till bortasektionen. Det ska även finnas parkeringsmöjligheter för bilar i närheten av Behrn Arena.

Beträd inte spelplanen

En viktig uppmaning från Malmö FF, Svenska Fotbollförbundet och Svensk Elitfotboll till samtliga besökare som ska se matchen på Behrn Arena: för att säkerställa att de sportsliga förutsättningarna är tillgodosedda i matcherna i slutomgången vill Malmö FF, Svenska Fotbollförbundet och Svensk Elitfotboll påminna om det beslut som togs inför säsongen gällande obehöriga på innerplanen.

Matchen kommer att avbrytas om obehöriga personer befinner sig på innerplanen. Det är viktigt att du som besökare respekterar matchen medan den pågår. Domaren kommer att avbryta matchen om en eller flera personer befinner sig på innerplanen. Matchen kommer inte att återupptas förrän personen/personerna har avlägsnats från innerplanen. 

Om personerna inte själva tar sig upp på läktaren igen kommer domaren att ta spelarna av planen och ett matchmöte kommer att inledas. Matchen kommer att återupptas om de sportsliga förutsättningarna kan tillgodoses. Kan de sportsliga förutsättningarna inte tillgodoses kommer matchen stoppas och Disciplinnämnden fastställer resultat i matchen. 

Vi hoppas att samtliga MFF:are på plats kan respektera de sportsliga förutsättningarna och hjälpa oss och varandra att ge laget bästa möjliga förutsättningar att prestera. Tack för er förståelse och samarbetsvilja!

huvudpartners

officiella partners