Supporterinformation till bortamatchen mot Bnei Yehuda

Publicerad 28 augusti 2019 i Nyheter

Här är nyttig information till dig som ska stötta MFF på plats i Tel Aviv.

HaMoshava Stadium

Matchen spelas på Hamoshava Stadium som har adress Em Hamoshavot Rd 12, Petah Tikva. Insläppet till arenan startar klockan 19:00 och bortasektionens entré ligger vid ingång 2. Voucher byts till matchbiljett utanför bortasektionens entré.

På arenan finns det kiosker som säljer dryck och lättare mat. Det säljs ingen öl på arenan men det ska finnas möjlighet att köpa öl utanför insläppet.

Samlingsplats

Innan matchen kan alla MFF:are som är på plats samlas på den irländska puben Molly Bloom’s. Puben öppnar klockan 16:00 med happy hour och ligger på Mendele Mokher Sfarim St 2, Tel Aviv-Yafo. Utanför puben ligger en taxizon för transport till matchen.

RESA TILL OCH FRÅN MATCHEN

MFF rekommenderar alla supportrar att ta sig till arenan med hjälp av taxi. Utanför samlingspuben finns en taxizon, och resan till Hamoshava Stadium ska kosta cirka 120 shekel. Tänk på att det kan vara mycket trafik så rekommenderad avgång till arenan är 18:30.

FLAGGOR, BANDEROLLER M.M.

Alla flaggor och banderoller som har skickats in i förväg är godkända. Observera att flaggpinnar inte är tillåtna.

DET KOMMANDE LOJALITETSPROGRAMMET

Var noga med att spara matchbiljetterna så att de kan registreras i det kommande lojalitetsprogrammet.

KONTAKT

Om du behöver komma i kontakt med Malmö FF, ring eller sms:a SLO Pierre Nordberg på 0702-19 37 43. Följ @SLOMalmoFF på Twitter för viktiga uppdateringar.

huvudpartners

officiella partners