Supporterinformation inför allsvenska premiären

Publicerad 15 juni 2020 i Herr,Nyheter

I dag kliver Malmö FF ut på Eleda Stadions gräsmatta för allsvensk premiär mot Mjällby AIF. Avspark klockan 19:00 men observera att matchen kommer att spelas inför tomma läktare på grund av de rådande restriktionerna för att förhindra coronavirusets spridning.

MALMÖ FF – MJÄLLBY AIF

Måndag 15 juni 19:00
Eleda Stadion

Då ingen publik tills vidare tillåts på idrottsevenemang runt om i Sverige kommer premiären hemma mot Mjällby AIF att spelas utan publik. Vi uppmanar alla supportrar att följa de riktlinjer som finns. Stötta oss så mycket du kan men var någon annanstans än vid Eleda Stadion. Håll er till rekommendationerna och restriktionerna.

Hur ser jag matchen?
Matchen TV-sänds på Dplay. Registrera ett konto via den här länken så stödjer du samtidigt Malmö FF ekonomiskt. Intäkter som är extra viktiga i tider när våra matcher spelas utan publik. Vill du se samtliga matcher från Allsvenskan 2020 behöver du teckna ett ”Total” abonnemang.

Finns det fler sätt att stötta Malmö FF ekonomiskt?
Du vet väl att du alltid stöttar Malmö FF när du handlar i MFF Shopen.
Notera att vi har avvikande öppettider men i webbshopen kan du handla när du vill.

Under de senaste veckorna har det kommit in flera förfrågningar och önskningar om biljettförsäljning till våra hemmamatcher, trots att matcherna tills vidare kommer att spelas utan publik. Vi är oerhört tacksamma över alla som hör av sig och vill vara med och stötta Malmö FF. Köp en virtuell biljett nedan.

Swisha in ett bidrag till nummer: 123 614 5643 och skriv MFF i meddelandet.
Alternativt skanna QR-koden nedan.

huvudpartners

officiella partners