Supporterinfo till Östersunds FK – MFF

Publicerad 26 juli 2019 i Nyheter

På söndag ställs Malmö FF mot Östersunds FK på Jämtkraft Arena. Här är information till dig som ska stötta laget på plats.

BORTASEKTION

KÖP BILJETT TILL BORTASEKTIONEN

Biljetter kan köpas via länken ovan eller på plats vid entrén till bortasektionen. De kan läsas direkt från smartphones, full ljusstyrka och hel skärm rekommenderas på displayen för att biljetten ska kunna scannas.

Bortasektionen är placerad på den södra läktaren, sektion S1. Entrén till bortasektionen öppnar klockan 14:00.

På bortasektionen finns det kiosk och grill med fullt utbud. Notera att Jämtkraft Arena är en helt kontantfri arena, köp betalas med kort eller swish.

RESVÄG TILL MATCHEN

Jämtkraft Arena ligger beläget 15-20 minuters promenad från stadskärnan, adressen är Arenavägen 23. Väljer du att ta bilen finns det parkering i anslutning till arenan och kostar 20 kronor, betalning sker via Swish.

Om du ska ta dig till arenan kommunalt rekommenderar vi att du tar buss nummer 2. Ladda ned Länstrafikens app för aktuella busstider.

DET KOMMANDE LOJALITETSPROGRAMMET

Som vi tidigare har kommunicerat kommer snart ett lojalitetsprogram att vara på plats för alla MFF-supportrar. Trots att lojalitetsprogrammet ännu inte är på plats kan du fortfarande samla poäng från matchen mot Östersunds FK.

Viktigt: För att samla lojalitetspoängen måste du scanna din biljett och behålla den. När programmet är på plats kommer du att behöva efterhandsregistrera din matchbiljett med streckkod för att få lojalitetspoäng. Tappar du bort din biljett finns det ingen möjlighet att registrera poäng.

För er med bortakort: Tänk på att få ert bortakort registrerat om ni vill ha poäng i lojalitetsprogrammet. Bortakort byts mot matchbiljett vid entrén vid bortasektionen efter avprickning mot numret på kortets baksida.

huvudpartners

officiella partners